Menu

 

Bliv frivillig i Alzheimerforeningen

Som frivillig hos Alzheimerforeningen, er du med til at gøre en stor forskel i hverdagen for mennesker med demenssygdom og deres pårørende. 

 

Bliv aktivitetsven

Som aktivitetsven i Alzheimerforeningens besøgstjeneste gør du en konkret forskel for et menneske med demens, som du deler interesser med og sammen opbygger i en meningsfuld relation.

Bliv matchleder

Som frivillig matchleder gør du en stor og betydningsfuld forskel, da det dig, der matcher frivillige aktivitetsvenner og mennesker med demens ud fra deres fælles interesser.

Vær med i en lokalforening

Alzheimerforeningens lokalforeninger er afgørende for at støtte mennesker med demens og pårørende. Bliv frivillig i din lokalforening og hjælp med at skabe netværk, arrangementer og støttegrupper.

Start din egen demensgruppe

I en demensgruppe kan I samles om lige præcis den eller de aktiviteter, I ønsker, f.eks. gåture, dans, socialt samvær, demens-caféer, fællesspisning eller en pårørendegrupper.

Bliv indsamler

Som indsamler er du med til at støtte Alzheimerforeningens arbejde med at skabe bedre vilkår for de over 90.000 mennesker med demenssygdom, og du biddrager til oplysning, forskning og rådgivning.

Bliv Demensven-instruktør

 Som Demensven-instruktør afholder du lokale informationsmøder, og er på den måde med til at udbrede basisviden om demens, nedbryde tabuer og skabe større forståelse over for mennesker med demens.

Demensfælleskabet Fyn

Bliv frivillig i Demensfællesskabet Fyn, der holder til i Odense C, og vær med til at skabe meningsfulde oplevelser og aktiviteter for mennesker med demens og deres pårørende.

Demensfælleskabet Østjylland

Bliv frivillig i Demensfællesskabet Østjylland og vær med til at arrangere hyggelige og spændende oplevelser for mennesker med demens inde på livet i Syddjurs, Aarhus, Odder og Favrskov Kommune.

Sådan bliver du frivillig

Når du har udfyldt tilmeldingsformularen, vil tovholderen på den aktivitet, du har tilmeldt dig, få besked og kontakte dig.

Du bliver klædt på med nødvendig viden og budt velkommen som frivillig

Du kan nu begynde at gøre en forskel som frivillig.

Mød en frivillig

Mød Frederikke

Frederikke står bag velgørenhedsarrangementet, Alzheimer Galla. Læs mere her

Mød Edith

Edith Hansen er forkvinde for lokalforeningen i Hillerød Læs mere her

Mød Kaj

Kaj er aktiv i en lokalforeningsbestyrelse Læs mere her

Mød Anna

Anna er med at til arrangere Alzheimerforeningens landsindsamling Læs mere her

Vil du støtte Alzheimerforeningens arbejde yderligere? Så bliv medlem