Menu

 

ONLINE FOREDRAG

- Hjælp til at finde fodfæste i livet efter demensdiagnosen

 

I vores rådgivning hører vi ofte fra personer, der har fået en demensdiagnose ind på livet, og savner information om, hvor man kan få hjælp til, og viden om hvordan livet efter demensdiagnosen leves.

Vi tilbyder derfor en række onlineforedrag gratis, som kan bidrage til, at man kan finde fodfæste i livet med demenssygdom. 

Man kan tilgå foredragene online fra en computer, tablet eller telefon. Vi har medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe jer med at deltage, hvis I har udfordringer.

 

 

 

 

 

Onsdag d. 31 maj kl. 17.30-18.30

Vigtige overvejelser om fremtiden

Når man rammes af demenssygdom, kan der være mange spørgsmål om fremtiden som kan være svære men vigtige at forholde sig til. På dette foredrag vil du høre om forskellige måder I kan gøre jeres hverdag mindre kompliceret i forhold til myndigheder og andre samarbejdspartnere, og hvordan I sikrer jer bedst muligt.

Vi inviterer advokat Marie Rud til et online foredrag, hvor hun fortæller om, hvordan man lavpraktisk griber det an, og hvordan man eksempelvis opretter en fremtidsfuldmagt.

 

 

Foredragene er for jer, der vil:

  • Deltage i online foredrag med eksperter på demensområdet, pårørende, personer med demens og rådgivere. For på den måde at blive klædt på med brugbar viden, om hvad man kan gøre, når man for nyligt har fået demens tæt ind på livet.

  • Have mulighed for at stille spørgsmål til eksperter, der både kan dele viden og erfaringer

 

Der er ingen forventning om, at I deltager aktivt i foredragene. Jeres kamera og mikrofon vil være slået fra allerede fra start.

 

Tilmeld dig online foredrag

* obligatorisk
Hvilket foredrag vil du tilmeldes?

Når du tilmelder dig, accepterer du også vores privatlivspolitik

Læs privatlivspolitik