Menu

 

ONLINE FOREDRAG OM DEMENS

Vi afholder online foredrag i august og september - læs om foredragene og tilmeld dig her.Torsdag d. 31. august
kl. 17.30-18.30

Viden om demenssygdom med neuropsykolog og Ph.d. Laila Øksnebjerg 

Hør neuropsykolog og Ph.d. Laila Øksnebjerg fortælle om demens og hvad der sker i hjernen, når den rammes af en demenssygdom. Laila vil desuden komme ind på, hvad man selv kan gøre for at opretholde den mentale og fysiske sundhed på trods af en demenssygdom. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

 

 

 

 

 

 

Torsdag d. 7. september
kl. 17.30-18.30

Mød en af vores demensfaglige eksperter  

Her får du mulighed for at møde en af vores kompetente demensfaglige eksperter og høre et oplæg om muligheder og veje at gå, når man lige har fået en demensdiagnose. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og få sparring på konkrete udfordringer i hverdagen. 

I anden del af oplægget kan du høre om Alzheimerforeningens arbejde som patient-og pårørendeforening. Der vil være fokus på Alzheimerforeningens tilbud og aktiviteter for personer med demens og pårørende. 

 

 

 

 

 

Onsdag d. 13. september kl. 17.30-18.30

Mød et ægtepar med demens tæt inde på livet

At få en demenssygdom er en livsomvæltende situation, både for personen med demens og de nærmeste pårørende.

Til dette foredrag inviterer vi Joan og Bjarne ind til at fortælle om de udfordringer de oplever i hverdagen med demens, og hvordan de håndterer det som par efter Joan fik diagnosen. Vi vil tale om åbenhed, hjælperedskaber i hverdagen og hvordan man som par støtter hinanden. 

Foredraget er i interviewformat og det vil være muligt at stille spørgsmål til begge parter.

 

 

 

 

Onsdag d. 20. september kl. 17.30-18.30

Pia Knudsen - at leve med en demenssygdom

Pia Knudsen er 59 år gammel og blev diagnosticeret med Alzheimers sygdom for ca. tre år siden. Hør hvordan Pia lever med diagnosen i dag og hvilken betydning den har haft for hende, samt hvorfor hun står fast på, at man kan leve et godt liv på trods af en demenssygdom.

 Foredragene er for dig, der er tidligt i dit demensforløb, og din familie. 

Det hele foregår online, så du kan deltage hjemme fra din egen stue i trygge omgivelser.

Foredragsrækken består af fire gratis foredrag, der afholdes i august og september, med en uges mellemrum. Her vil du få viden og inspiration til livet med demens.

  • Det er ganske gratis at deltage og vi har medarbejdere, der kan hjælpe med at komme på online.

  • Det forventes ikke, at du deltager aktivt i mødet, og dit kamera og din mikrofon vil være slået fra fra start. Du kan både deltage online på din computer, tablet eller mobiltelefon.

Tilmeld dig og modtag et link i din mail. Vi håber du vil lytte med - gerne med flere fra familien. Kontakt os på: 52 10 01 54, hvis du vil have hjælp til at tilmelde dig. 

Tilmeld dig her

Tilmeld dig online foredrag

* obligatorisk
Vælg hvilke foredrag du vil tilmeldes:

Når du tilmelder dig, accepterer du også vores privatlivspolitik

Læs privatlivspolitik

Vi tilbyder også foredrag om fremtidsfuldmagter, værgemål og testamente, hvor du kan få viden om hvordan du og din familie sikrer jeres fremtid. Læs mere og tilmeld dig her