Menu

 

ONLINE FOREDRAG OM DEMENS

Foredragene henvender sig til dig der er tidligt i forløbet ift. hvornår du fik din demensdiagnose, samt pårørende.

- Læs mere om foredragene og tilmeld dig her.


Onsdag d. 15. november
kl. 17.30-18.30

Viden om demenssygdom med neuropsykolog og Ph.d. Laila Øksnebjerg 

Hør neuropsykolog og Ph.d. Laila Øksnebjerg fortælle om demens og hvad der sker i hjernen, når den rammes af en demenssygdom. Laila vil desuden komme ind på, hvad man selv kan gøre for at opretholde den mentale og fysiske sundhed på trods af en demenssygdom. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter foredraget.

 

 

 

 

 

 

Onsdag d. 22. november
kl. 17.30-18.30

Mød en af vores demensfaglige eksperter  

Her får du mulighed for at møde en af vores kompetente demensfaglige eksperter og høre et oplæg om muligheder og veje at gå, når man lige har fået en demensdiagnose. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og få sparring på konkrete udfordringer i hverdagen. 

I anden del af oplægget kan du høre om Alzheimerforeningens arbejde som patient-og pårørendeforening. Der vil være fokus på Alzheimerforeningens tilbud og aktiviteter for personer med demens og pårørende. 

 

 

 

 

 

Foredragene er for dig, der er tidligt i dit demensforløb, og din familie. 

Det hele foregår online, så du kan deltage hjemme fra din egen stue i trygge omgivelser.

Foredragsrækken består af seks gratis foredrag, der afholdes i august, september, og november. Her vil du få viden og inspiration til livet med demens.

  • Det er ganske gratis at deltage og vi har medarbejdere, der kan hjælpe med at komme på online.

  • Det forventes ikke, at du deltager aktivt i mødet, og dit kamera og din mikrofon vil være slået fra fra start. Du kan både deltage online på din computer, tablet eller mobiltelefon.

Tilmeld dig og modtag et link i din mail. Vi håber du vil lytte med - gerne med flere fra familien. Kontakt os på: 52 10 01 54, hvis du vil have hjælp til at tilmelde dig. 

Vi tilbyder også foredrag om fremtidsfuldmagter, værgemål og testamente, hvor du kan få viden om hvordan du og din familie sikrer jeres fremtid. Læs mere og tilmeld dig her