Menu

 

 

FERIEKURSUS FOR PAR

 

Feriekurserne er ferie med indhold. Det er faglige oplæg om demenssygdom, og hvordan man tackler hverdagen, i kombination med kultur- og naturoplevelser samt hyggeligt samvær med andre.

Feriekurserne er en enestående mulighed for at koble af fra hverdagen i hyggelige og trygge rammer gennem gode oplevelser med andre mennesker i samme situation.

Der vil på hvert kursus være plads til 12 personer med en demenssygdom og deres partner. For at deltage på feriekurset skal man først udfylde en ansøgningsformular. Derefter vil alle ansøgninger blive gennemgået og man vil blive ringet op af en fagperson, der i fællesskab med dig og din partner, vil afstemme forventninger og forudsætninger i forbindelse med feriekurset. Alle får svar kort efter ansøgningsfristens udløb, om de har fået en plads. 

 

LUKKET FOR TILMELDING 


Alzheimerforeningen afholder Feriekursus til efteråret 2023

 

  • Søndag d. 24. september til fredag d. 29. september 2023 på Hotel Ringkøbing (ansøgningsfrist d. 21. august)

 

PRIS:

 

Prisen dækker 5 overnatninger, fuld forplejning, kursus og udflugter. Deltagerne skal selv betale transport til og fra feriekurset og drikkevarer.

 

ADRESSE:

Hotel Ringkøbing
Torvet 18
6950 Ringkøbing


 

Hent folder om Feriekursus for par her

HVEM KAN DELTAGE I FERIEKURSET?

 

På kurset er der plads til 12 personer med en demenssygdom og deres partner. Som regel har vi flere ansøgere, end der er plads til. Vi ser blandt andet på følgende, når vi sammensætter holdene: 

 

  • Der skal være stillet en demensdiagnose

  • I skal tilsammen være stort set selvhjulpne og kunne trives i nye omgivelser

  • Man må beregne ujævnt terræn og trapper både på hotel og udflugter

  • Det er vigtigt, at begge parter er socialt anlagte, da der vil være mange fælles aktiviteter og samvær med andre

  • Du/I kan søge om at komme med på feriekursus flere gange, men vi forsøger altid at give plads til nye ansøgere

  • Alle ansøgere vil blive ringet op af Alzheimerforeningens fagpersoner efter søgefristen. Telefonsamtalen har til formål at afstemme forventninger og forudsætninger for højskoleopholdet

  • Deltagerne udvælges af Alzheimerforeningen på baggrund af ansøgningsskema og en uddybende telefonsamtale. Ved udvælgelsen vil der også blive lagt vægt på ligelig køns- og aldersfordeling

FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Du kan kontakte Alzheimerforeningens demensfaglige funktionschef Else Hansen, hvis du vil høre mere om Alzheimerforeningens feriekurser.

 

📞 Tlf: 3940 0488

📧 Mail: else@alzheimer.dk

MODTAG NYHEDER OM AKTIVITETER, RÅD OG VIDEN

Tilmeld dig Alzheimerforeningens nyhedsbrev - og få nyt om aktiviteter, forskning, viden og gode råd til en hverdag med demens