Menu

 

ALZHEIMERFORENINGENS LANDSINDSAMLING

Som en del af Alzheimerforeningens landsindsamling søndag den 24. september er du med til at gøre en forskel for den mere end halve million mennesker i Danmark, som lever med en demenssygdom tæt inde på livet.

Sammen samler vi ind til demensforskning, forebyggelsesindsatser, aktiviteter målrettet demensramte og pårørende i hele landet samt støtte og rådgivning.

OPRET DIN EGEN DIGITALE INDSAMLING

Du kan også støtte landsindsamlingen med din egen personlige digitale indsamling for mennesker med demenssygdom og pårørende. Det er super enkelt.

MELD DIG SOM INDSAMLER NU

Vær med søndag d. 24. september 2023, når vi samler penge ind til fordel for mennesker med demenssygdom tæt inde på livet, demensforskning og demenssagen.

TILMELD PLEJEHJEM

Lav et hyggeligt "Huskekage"-arrangement på dit plejehjem til Landsindsamlingen. Klik her og få materialer tilsendt, så I kan skabe en festdag med hygge og kage, mens I samler ind til et godt formål.

VIL DU VÆRE AMBASSADØR?

Har du lyst til at være frivillig ambassadør til Landsindsamlingen 2023 og være med til at skaffe indsamlere gennem netværk og ved at skabe synlighed i dit lokalområde. 

Så let er det:

1. Du vælger din rute, når du tilmelder dig

2. Du modtager indsamlingsmaterialer med posten

3. Du samler ind 2-3 timer den 24. september mellem kl. 10-18


TAK FORDI DU SAMLER IND

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Tlf.: 8844 0427.

Mail: indsamling@alzheimer.dk


 

Giv et bidrag
Din støtte bidrager til et bedre liv med demens
Støt her
100,-
Støt med 100,-
150,-
Støt med 150,-
200,-
Støt med 200,-
Fakta

ca
85-90.000
lever med en demenssygdom

 

Hjælp os med at hjælpe