Menu

 

 

TÆNKETANK

Alzheimerforeningens TænkeTank er et to-dages seminar for personer med demenssygdom og deres pårørende. TænkeTanken danner rammen for politisk debat, udveksling af erfaringer, tanker og ideer i livet med demens. 

 

Den 6.-7. oktober 2023 afholder vi Alzheimerforeningens TænkeTank.

Formålet med Alzheimerforeningens TænkeTank er at lade dem det hele handler om – mennesker med demens og pårørende – komme til orde i en debat, der oftest foregår i de politiske forhandlinger i kommuner, regioner og på Christiansborg.

I løbet af to dage arbejder deltagerne i en række workshops, som i sidste ende munder ud i nogle klare anbefalinger, der præsenteres for de fremmødte politikere og siden sendes bredt ud til relevante politiske interessenter. 

Igennem årerne har ønskerne fra deltagerne været med til at forme politikken på demensområdet og flere af de tilbud, der udbydes til mennesker med demens.

Konceptet har også givet inspiration til de dialogmøder, der blev afviklet i forbindelse med udfærdigelsen af den nationale demenshandlingsplan i 2017.

Udover workshops og politisk debat, er der også fokus på hyggeligt socialt samvær, underholdning og aktiviteter. Fredag aften indbyder vi til festmiddag med efterfølgende dans og hygge, hvor et live band vil komme og sørge for god musik og festlig stemning. 

 

❝Sammenholdet på Tænketanken giver en samhørighed og en følelse af, at vi kan stille krav til politikere på det her område❞.

❝Det er dejligt, at der også er plads til, at vi kan have det sjovt❞.

❝Alt i alt går vi herfra med en følelse af, at vi ikke er helt alene❞. 

❝Vi kan ikke andet end at opfordre andre til at tage med❞. 

 

Tilmeldingsfrist mandag d. 18. september 2023  


Alzheimerforeningen afholder TænkeTank i efteråret 2023

 

  • Fredag den 6. oktober til lørdag den 7. oktober på Brogaarden Kursuscenter

 

PRIS:

 

Prisen inkluderer kost og logi, underholdning og materialer. 

 

ADRESSE:

Brogaarden Kursuscenter
Abelonelundvej 40
5500 Middelfart


 

Hent folder om Tænketanken her

TÆNKETANKENS FORMÅL ER:

  • At knytte kontakter på landsplan og udveksle erfaringer om livet med demens

 

  • At synliggøre, at mennesker med en demenssygdom er mennesker med ressourcer, trods sygdommens begrænsninger

 

  • At drøfte de offentlige og private tilbud til mennesker med demens og deres familier – samt at pege på behov for yderligere tilbud

 

  • At få politikere, embedsmænd, fagfolk og Alzheimerforeningen til i højere grad at lytte til mennesker med demens

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du kan kontakte Alzheimerforeningens demensfaglige funktionschef Else Hansen, hvis du vil høre mere om Alzheimerforeningens TænkeTank.

 

📞 Tlf: 3940 0488

📧 Mail: else@alzheimer.dk

MODTAG NYHEDER OM AKTIVITETER, RÅD OG VIDEN

Tilmeld dig Alzheimerforeningens nyhedsbrev - og få nyt om aktiviteter, forskning, viden og gode råd til en hverdag med demens