Menu

Støt Alzheimerforeningen

En donation til Alzheimerforeningens er med til at sikre professionel rådgivning på Demenslinien, at mennesker med demens og pårørende kan få et rigt liv med fællesskaber og aktiviteter og at Alzheimerforeningen kan sprede viden om demens.

Bliv medlem

Som medlem får du adgang til den nyeste viden indenfor forskning, du kan indgå i fællesskaber og netværk og få gratis råd og sparring, når du har behov for det. Samtidig støtter du den danske demensforskning og demenssagen.

Overfør til Alzheimerforeningen

Alzheimerforeningen er en uafhængig foreningen, som varetager mennesker med demens og pårørendes interesser. Alzheimerforeningen er ikke på finansloven - og derfor har vi brug for dit bidrag.

Gave ved begravelse

I forbindelse med bisættelser og begravelser ønsker nogle at støtte Alzheimerforeningen. Når du giver en donation, får du adgang til smukke kort af kunstner Nadja Glavas, som du kan skrive din personlige hilsen til familien på. Kontakt projektleder Christina Nejsig på christina@alzheimer.dk ved spørgsmål.

Lav en mindeindsamling

Mange pårørende ønsker at starte en indsamling, hvor der gives donationer til Alzheimerforeningen i stedet for blomster ved bisættelser og begravelser. På denne måde mindes man sine kære og samler ind til fordel for mennesker med demenssygdom inde på livet.

Lav din egen indsamling

Start din egen digitale indsamling og gør den personlig. Om du samler ind til en begivenhed som bryllup, fødselsdage eller andre events, eller du kan lave en indsamling, fordi du gerne vil gøre en forskel. Uanset er det nemt at komme i gang. Det tager ca. 2 min. 

Om testamente

Vidste du, at du både kan sørge for din families fremtid samtidig med, at du betænker en god sag? Det giver ro og tryghed at vide, når man ved hvordan kæreste står, når man ikke selv er her mere. Alzheimerforeningen dækker i de fleste tilfælde udgifterne til testamentet. 

Støt forskning

Alzheimerforeningen stiftede i 1996 en selvstændig og uafhængig forskningsfond, der støtter den danske demensforskning. Du kan vælge at hele dit bidrag skal gå til forskning. For hvert bidrag Alzheimerforeningen modtager, går i forvejen 10 % fast til forskningsfonden.

Virksomhedssamarbejde

Der er flere forskellige måder, I som virksomhed kan samarbejde med Alzheimerforeningen med et partnerskab. Ved interesse kan I kontakte Fundraisingchef Thomas Madsen Teller på thomas@alzheimer.dk eller 6169 9420 og høre mere om mulighederne.

Støt kampen for et bedre liv med demens

Tak fordi du bidrager til at flere får hjælp og støtte, når de har demenssygdom tæt inde på livet. 

 

Alzheimerforeningen har fokus på hele livet med demenssygdom – fra den første mistanke og frem til en værdig sidste tid.

Alzheimerforeningen:

  • Støtter forskning
  • Skaber politisk påvirkning
  • Gennemfører aktiviteter for mennesker med demens og pårørende
  • Afvikler foredrag, som giver viden og indsigt
  • Uddanner danskerne til at blive Demensvenlige
  • Og ikke mindst, så rådgiver uvildigt over 5000 årligt i forbindelse med spørgsmål, når demens er en del af livet

Alzheimerforeningen er ikke på Finansloven, derfor er vores indsats afhængig af din støtte.

 

Vær opmærksom på, at du kan få fradrag for dit bidrag.