Menu

 

 

Demensfællesskabet Fyn er et åbent og uvisiteret tilbud for mennesker med demens i tidligt stadie, samt deres pårørende. Her har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og få rådgivning og støtte til at håndterer hverdagen med demens.  
 
Formålet med Demensfællesskabet Fyn er, at skabe et inkluderende fællesskab hvor meningsfulde aktiviteter og rådgivning er i naturligt samspil og udvikling. Sammen skaber vi nye muligheder og indholdsrige aktiviteter for hjemmeboende personer med demens og deres pårørende.

Hos Demensfællesskabet Fyn kan du deltage i forskellige aktiviteter og hyggeligt samvær, som er tilknyttet stedet. Vi tilbyder kognitiv stimulation, fysisk træning, sociale såvel som kreative aktiviteter. Det er også muligt, at benytte vores forskellige tilbud såsom pårørendegrupper. 

Demensfællesskabet Fyn har ca. 30 frivillige, som hver især er med til at skabe meningsfulde oplevelser og aktiviteter. Vi gør meget ud af, at matche lige netop dine ønsker og interesser med centerets aktiviteter, opgaver og behov.

Vi tilbyder dig grundig information og viden om kommende funktion og opgave. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om at være frivillig i Demensfællesskabet Fyn

Ved interesse i deltagelse eller lyst til at være frivillig, kontakt da:
Daglig leder, Karin Madsen 
+45 53 64 60 91 
dffyn@alzheimer.dk

Find tilbud og aktiviteter i Demensfællesskabet Fyn

Kontakt Demensfællesskabet Fyn