Menu

Vi er her for dig - Bliv medlem af Alzheimerforeningen

- Her kan du tilmelde dig et medlemskab med støttebidrag. Længere nede på siden kan du læse om vores tre forskellige medlemstyper

Få et godt liv med demens – vi gi’r dig:

 

Faglig rådgivning – gratis hjælp, støtte og vejledning på Demenslinien (5850 5850)

Viden om demens – vores nyhedsbreve giver dig relevant information og gode råd til at passe på dig selv og dine pårørende

Medlemsblade – ”Livet med demens” indeholder bl.a. personlige og faglige artikler samt nyttig viden om livet med demens

Bisidderkorps – som du kan benytte til møder med det offentlige, læge eller plejehjem

Aktiviteter og arrangementer – du kan deltage i kurser, camps, højskoleophold, netværksgrupper m.m.

Fællesskab – din lokalforening giver dig et netværk med andre i samme situation som dig

Aktivitetsven – som hjælper med at fastholde en aktiv hverdag og til at fastholde de ting, der giver livet værdi

Danmarks største demensfællesskab!

Alzheimerforeningen er for alle, der er berørt af demens. Vi har masser af tilbud til dig, uanset om du er pårørende eller selv har en demenssygdom. Har du brug for at finde det rigtige tilbud eller har du brug for rådgivning og støtte, så ring til vores rådgivere på Demenslinien på 5850 5850.

Vi er her for at sikre dig et bedre liv med demens!

3 typer medlemskaber

Det er vigtigt, at du får den hjælp og støtte, som passer til din situation. Derfor har vi tre forskellige medlemstyper:

Medlemskab plus støttebidrag kombinerer fordelene ved et medlemskab med fordele ved at give et bidrag. Dit medlemskab plus støttebidrag består nemlig af en kontingentbetaling og en bidragsbetaling. Dvs., du får alle medlemsfordelene fra et familiemedlemskab og muligheden for at få skattefradrag for det bidrag, du betaler udover dit kontingent. Du kan altså deltage i alle vores aktiviteter og kurser, du har to stemmer til vores generalforsamling, Demensrådet, og du får skattefradrag fra bidragsbeløbet.

Du opretter dit medlemskab plus støttebidrag øverst på denne side.

 

Familiemedlemskab er til dig, som gerne vil tilmelde dig og din  ægtefælle/samlever og evt. hjemmeboende børn. Medlemskabet er også for jer, selv om enten du eller din ægtefælle/samlever bor på plejehjem. Når I har et familiemedlemskab, har I mulighed for at deltage i alle vores aktiviteter og kurser herunder tilbud målrettet par/familie som f.eks. vores feriekurser for par, familiecamps og netværksgrupper for par. Har I hjemmeboende børn, kan de deltage i vores aktiviteter for børn og unge som f.eks. ungecamps og børne- ungegrupper. Når du/I har et familiemedlemskab, har du/I to stemmer til vores generalforsamling, Demensrådet.

Du opretter dit/jeres familiemedlemskab her.

 

Personligt medlemskab er til dig, der ønsker at tilmelde dig personligt enten som pårørende, som demenspatient eller fordi du gerne vil støtte vores arbejde for mennesker med demens. Du kan deltage i alle aktiviteter og kurser bortset fra dem, der er målrettet par og familier. Når du har et personligt medlemskab, har du én stemme til vores generalforsamling, Demensrådet.

Du opretter dit personlige medlemskab her.