Menu

Frivillig i Alzheimerforeningen


Velkommen til Alzheimerforeningens frivilligfællesskab!

Som frivillig kan du være med til at gøre en stor forskel for mennesker med demenssygdom og deres pårørende og skabe bedre liv med demens.

Her på siden kan du blive klogere på de forskellige måder, du kan blive frivillig hos Alzheimerforeningen og støtte vores vigtige arbejde.

Klik på de forskellige frivilligjobs for at læse mere og tilmelde dig.

Allerede frivillig? Klik her og besøg vores frivilligunivers med værktøjer og viden.

Bliv indsamler

Som indsamler er du med til at støtte Alzheimerforeningens arbejde med at skabe bedre vilkår for de over 90.000 mennesker med demenssygdom, og du biddrager til oplysning, forskning og rådgivning.

Bliv aktivitetsven

Som aktivitetsven i Alzheimerforeningens besøgstjeneste gør du en konkret forskel for et menneske med demens, som du deler interesser med og sammen opbygger i en meningsfuld relation.

Bliv matchleder

Som frivillig matchleder gør du en stor og betydningsfuld forskel, da det dig, der matcher frivillige aktivitetsvenner og mennesker med demens ud fra deres fælles interesser.

Start en lokalforening

Alzheimerforeningens lokalforeninger er afgørende for at støtte mennesker med demens og pårørende. Bliv frivillig i din lokalforening og hjælp med at skabe netværk, arrangementer og støttegrupper.

Vær med i en demensgruppe

I en demensgruppe kan I samles om lige præcis den eller de aktiviteter, I ønsker, f.eks. gåture, dans, socialt samvær, demens-caféer, fællesspisning eller en pårørendegrupper.

Bliv Demensven-instruktør

 Som Demensven-instruktør afholder du lokale informationsmøder, og er på den måde med til at udbrede basisviden om demens, nedbryde tabuer og skabe større forståelse over for mennesker med demens.

Demensfælleskabet Fyn

Bliv frivillig i Demensfællesskabet Fyn, der holder til i Odense C, og vær med til at skabe meningsfulde oplevelser og aktiviteter for mennesker med demens og deres pårørende.

Demensfælleskabet Østjylland

Bliv frivillig i Demensfællesskabet Østjylland og vær med til at arrangere hyggelige og spændende oplevelser for mennesker med demens inde på livet i Syddjurs, Aarhus, Odder og Favrskov Kommune.

Mød en frivillig

Mød Frederikke

Frederikke står bag velgørenhedsarrangementet, Alzheimer Galla. Læs mere her

Mød Edith

Edith Hansen er forkvinde for lokalforeningen i Hillerød Læs mere her

Mød Kaj

Kaj er aktiv i en lokalforeningsbestyrelse Læs mere her

Mød Anna

Anna er med at til arrangere Alzheimerforeningens landsindsamling Læs mere her

Sådan bliver du frivillig

Klik dig ind på den frivilligrolle, der tiltaler dig og tilmeld dig direkte. Så vil tovholderen for den aktivitet, modtage besked og kontakte dig.

Du bliver klædt på med nødvendig viden og budt velkommen som frivillig.

Du kan nu begynde at gøre en forskel som frivillig!

Vil du støtte Alzheimerforeningens arbejde yderligere? Så bliv medlem